Draga Client,

Iti multumim pentru ca ai avut curiozitatea de a afla mai multe despre magazinul nostru  si despre marcile de produse organice, naturale,  de ingrijire  lansate pentru prima data in Romania anului 2018.

Hai sa ne cunoastem!

Eu sunt Daniela Titov, founder al Organic Beauty Cosmetics si vesnic in cautarea de provocari noi in drumul catre un ten ideal.

Stiu cat de importanta este ingrijirea pielii, a parului atat pentru tine, cat  si pentru  intreaga familie, ca atare sunt aici sa povestim despre   orice intrebari ai avea, despre ritualul corect de ingrijire a tenului tau, despre ingredientele produselor si ce anume le face sa fie atat de speciale, dar si despre incalzirea globala daca tu vrei Smile.

 Ma poti contacta pe pagina de Facebook OrgaBeauty, Instagram sau pe mailul office@orgabeauty.ro

Ce ma recomanda ca bun sfatuitor? Experienta de peste 10 ani in domeniul frumusetii prin participarea la numeroase traininguri profesionale, prin interactiunea cu foarte multi clienti  cu nevoi diferite ale tenului si gasirea solutiilor potrivite pentru acestia.

Cu siguranta nu ma voi opri aici, ceea ce inseamna ca sunt intr-o continua perfectionarea a ofertei de produse  pentru a indeplini asteptarile tuturor clientilor.

Brandurile pe care le vei gasi in acest boutique  on-line au fost alese in urma verificarilor atente a portofoliului de produse prin testarea lor innainte de lansare. Marea majoritate sunt organice, unele dintre ele avand certificare organica pe fiecare ingredient in parte, dar sunt si 100% naturale.

Si nu uita, chiar daca au ingrediente naturale extrem de apetisante si gurmande, aceste crème, lotiuni, geluri de dus  nu sunt comestibile Smile

 

Cu drag,

Daniela Titov!

Daniela